ZTE - Ferencváros Tippek január 24. 18:30

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

ZTE - Ferencváros Tippek január 24. 18:30

A két meccsel kevesebbet játszó FTC nyolc ponttal előzi meg a 2. Kecskemétet az NB I-ben, így egy ZTE elleni sikerrel még tovább nyílhat az olló. Legutóbbi egymás elleni meccsükön 2-1-re nyert az éllovas az Üllői úton – ezúttal is nagy csatára számíthatunk?

ᐅ A két csapat legutóbbi öt egymás elleni bajnokiján mindkét csapat szerzett gólt.
ᐅ Legutóbbi zalaegerszegi meccsükön 3-1-re győzött a Fradi, úgy, hogy már az első játékrész lefújásakor 2-1-es előnyben volt.
ᐅ Előző hét egymás elleni tétmeccsükön hat alkalommal legalább két gólt szerzett az FTC.
ᐅ A két együttes utolsó hat zalaegerszegi tétmérkőzése három alkalommal döntetlennel zárult.

FOGADÓIRODÁK

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ 1.66

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek