Wycombe - Tottenham Tippmix Tippek - 2021. január 25. 20:45

Wycombe – Tottenham Tippmix Tippek – 2021. január 25. 20:45
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Wycombe - Tottenham Tippmix Tippek - 2021. január 25. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Wycombe háromszor nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Tottenham ötször nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Tottenham az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a FA kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Wycombe 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Tottenham pedig idegenben egyszer nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Wycombe olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Cardiff, a Sheffield Wednesday vagy a Preston. A Tottenham pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Ludogorets vagy a Burnley. A Tottenham erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Wycombe olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Rotherham, a Coventry vagy a Stoke. A Tottenham gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Royal Antwerp, a Watford vagy a Liverpool. A Tottenham csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Wycombe - Tottenham Tippmix Tippek - 2021. január 25. 20:45

Tottenham -1,5

@ 1.60