West Ham United - Aston Villa Tippmix Tippek - 2020. november 30. 21:00

West Ham United – Aston Villa Tippmix Tippek – 2020. november 30. 21:00
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 35.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

West Ham United - Aston Villa Tippmix Tippek - 2020. november 30. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a West Ham United csapatának kedvez (4:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a West Ham United stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a West Ham United négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Aston Villa hatszor nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Aston Villa az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a West Ham United 4 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Aston Villa pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján az Aston Villa szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a West Ham United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Wolverhampton vagy a Fulham. Az Aston Villa pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, az Arsenal vagy a Leicester. Az Aston Villa erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a West Ham United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bournemouth. Az Aston Villa gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Liverpool. Az Aston Villa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

West Ham United - Aston Villa Tippmix Tippek - 2020. november 30. 21:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.56