West Bromwich - Manchester City Tippmix Tippek - 2021. január 26. 21:15

West Bromwich – Manchester City Tippmix Tippek – 2021. január 26. 21:15
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

West Bromwich - Manchester City Tippmix Tippek - 2021. január 26. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a West Bromwich egyszer nyert hazai pályán és ötször kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester City hatszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Manchester City az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a West Bromwich 1 győzelmet, 2 döntetlent és 6 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester City pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Manchester City szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a West Bromwich olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sheffield United vagy a Harrogate Town. A Manchester City pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Chelsea. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a West Bromwich olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Crystal Palace. A Manchester City gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Tottenham. A Manchester City csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

West Bromwich - Manchester City Tippmix Tippek - 2021. január 26. 21:15

Felett 2,5

@ 1.50