USA - MAGYARORSZÁG (Vízilabda)Tippmix Tippek - július 31. 07:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Bet365 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 15.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

USA - MAGYARORSZÁG (Vízilabda)Tippmix Tippek - július 31. 07:00

EGY NEHEZEBBNEK SZÁMÍTÓ CSOPORTMECCS

A görögök elleni vereség után a japánok és a dél-afrikaiak elleni, kötelezőnek tekinthető győzelmeket hozta a magyar férfi vízilabda-válogatott. Szombaton már az olaszok ellen mindössze egy góllal alulmaradó USA lesz az ellenfél a csoportban…

A magyar válogatott az idei olimpián a görögök elleni vereséggel (9-10) kezdett, majd legyőzte Japánt (16-11) és Dél-Afrikát (23-1). Az USA válogatottja a Japán (15-13) és Dél-Afrika (20-3) elleni siker után kikapott Olaszországtól (11-12).

Tétmeccsen a 2018-as vb negyeddöntőjében találkozott a két válogatott: akkor 10-8-ra a magyar együttes diadalmaskodott.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek