Union Berlin - Eintracht Frankfurt Tippmix Tippek - 2020. november 28. 15:30

Union Berlin – Eintracht Frankfurt Tippmix Tippek – 2020. november 28. 15:30
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 100% akár 35.000 HUF
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 35.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Union Berlin - Eintracht Frankfurt Tippmix Tippek - 2020. november 28. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Ebből a csapatok egyszer játszottak az Union Berlin stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Eintracht Frankfurt csapatának kedvez (2:1).
Az elmúlt fél évben az Union Berlin négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Eintracht Frankfurt kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján az Union Berlin sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Union Berlin 4 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Eintracht Frankfurt pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát az Union Berlin jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben az Union Berlin olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Mainz, a FC Nürnberg vagy a Hannover 96. Az Eintracht Frankfurt pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a PSV Eindhoven, a Werder Bremen vagy a Hertha BSC. Az Eintracht Frankfurt erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Union Berlin olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Augsburg vagy az 1. FC Köln. Az Eintracht Frankfurt gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Ajax, a Basel. Az Eintracht Frankfurt csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Union Berlin - Eintracht Frankfurt Tippmix Tippek - 2020. november 28. 15:30

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.50