Ukrajna - Ciprus Tippmix Tippek - június 7. 18:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Ukrajna - Ciprus Tippmix Tippek - június 7. 18:00

Legutóbb Zubkov góljával 1-0-ra legyőzte Észak-Írországot Ukrajna, így lezárult a hét találkozóból álló nyeretlenségi szériája. Ciprus utolsó öt meccsén mindössze egyszer tudott nyerni, és csak egy gólt szerzett. A magyarok után az ukránok is legyőzik őket?

Ukrajna utolsó öt meccsén négy döntetlen mellett egyszer győzött. Andrij Sevcsenko együttese mind az öt találkozón egyszer volt eredményes.

Ciprus legutóbbi öt mérkőzésén csak egyszer, Szlovénia ellen szerzett gólt.

A két válogatott legutóbb 2016. március 24-én találkozott, akkor az ukránok 1-0-ra nyertek, úgy, hogy a végeredmény már az első félidőben kialakult.

Az ukrán válogatott utolsó öt találkozóján négyszer 1-1-es döntetlent játszott.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek