Tripl谩z贸 tippmix kalkul谩tor 鈥 Napi Tripl谩z贸 okt贸ber 29

Tripl谩z贸 tippmix kalkul谩tor 鈥 Napi Tripl谩z贸 okt贸ber 29 Szorz贸 12,06 Potenci谩lis nyeres茅g 120*600 Ft. Regisztr谩lj itt a MELBET-nel irod谩hoz 茅s egy 35.OOO forintos b贸nuszban r茅szes眉lsz 茅s a szorz贸 12,06 a lehets茅ges nyerem茅ny 120.600 forint.

A mai nap tripl谩z贸jat a Melbet oldal谩n j谩tsszuk meg, ahol 35.000 forint b贸nuszhoz juthatsz 鈥 VAGY ha az al谩bbi regisztr谩ci贸s gombra kattintasz, a k枚vetkez艖 kedvezm茅nyekben r茅szes眉lsz, amelyek csak az ingyentippek.com olvas贸inak j谩rnak: 35.000 HUF + 30%-os b贸nusz, amikor az 枚sszes befizet茅sed el茅ri a 100 eur贸t (ha els艖 alkalommal befizetsz 100 eur贸t, a b贸nusz 茅rt茅ke 130%, teh谩t 230 eur贸 lesz a sz谩ml谩don, ha kevesebbet fizetsz be, mikor az 枚sszbefektet茅sed el茅ri a 100 eur贸t, 30 eur贸 b贸nuszt 铆r j贸v谩 neked a Melbet), plusz exkluz铆v kaszin贸b贸nusz!

Tripl谩z贸 tippmix kalkul谩tor 鈥 Napi Tripl谩z贸 okt贸ber 29

1. Feyenoord 鈥 Wolfsberger AC Sportfogad谩s Tippek 鈥 2020. okt贸ber 29. 18:55

Feyenoord nem vesztett m茅rk艖z茅st az utols贸 7 m茅rk艖z茅s茅n.
Feyenoord nem vesztett az utols贸 18 m茅rk艖z茅s茅n.

2. Royal Antwerp FC 鈥 Tottenham Sportfogad谩s Tippek 鈥 2020. okt贸ber 29. 18:55

Tottenham nem vesztett m茅rk艖z茅st az utols贸 10 m茅rk艖z茅s茅n.
Antwerpen nem vesztett m茅rk艖z茅st az utols贸 7 m茅rk艖z茅s茅n.
Antwerpen nem vesztett az utols贸 5 m茅rk艖z茅s茅n.

3. Lille 鈥 Celtic Sportfogad谩s Tippek 鈥 2020. okt贸ber 29. 18:55

Lille nem vesztett m茅rk艖z茅st az utols贸 9 m茅rk艖z茅s茅n.
Lille nem vesztett az utols贸 6 m茅rk艖z茅s茅n.
Celtic nem vesztett az utols贸 8 m茅rk艖z茅s茅n vend茅gk茅nt.

4. Real Sociedad 鈥 Napoli Sportfogad谩s Tippek 鈥 2020. okt贸ber 29. 21:00

Real Sociedad csapat谩nak 4 m茅rk艖z茅ses gy艖zelmi sorozata van.
5. Rangers FC 鈥 Lech Pozna艅 Sportfogad谩s Tippek 鈥 2020. okt贸ber 29. 21:00
Rangers nem vesztett m茅rk艖z茅st az utols贸 15 m茅rk艖z茅s茅n.
9 hazai m茅rk艖z茅s茅n gy艖z枚tt zsin贸rban Rangers.
Rangers csapat谩nak 7 m茅rk艖z茅ses gy艖zelmi sorozata van.
Lille nem vesztett az utols贸 6 m茅rk艖z茅s茅n.
Celtic nem vesztett az utols贸 8 m茅rk艖z茅s茅n vend茅gk茅nt.

Szeretn茅l exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csin谩lnod kell, hogy regisztr谩lj az al谩bbi irod谩k k枚z眉l egyikhez 茅s k眉lddj egy k茅perny艖fot贸t, amelyen l谩tszik a felhaszn谩l贸 neved 茅s a befizetett 枚sszeg (min befizet茅s 6 000 HUF). K眉ldd el a k茅perny艖fot贸t az office@ingyentippek.com email cimre 茅s max 24 贸r谩n bel眉l ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irod谩t v谩lassz ahol m茅g nincs sz谩ml谩d, katt b谩rmelyik fot贸ra 茅s regisztr谩lj onnan, m谩sk茅pp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyer茅si ar谩nyt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Napi Tripl谩z贸, Sportfogad谩s tippek 鈥 Napi dupla, napi szelv茅ny, a nap m茅rk艖z茅se 茅s sok egy茅bb

A legl谩togatottabb cikk term茅szetesen a napi dupla, a nap szelv茅nye 茅s a nap m茅rk艖z茅se.
A sportfogad谩s szerencsej谩t茅k, teh谩t semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi j枚vedelemet hoz olvas贸inknak, amely 2-3 olyan m茅rk艖z茅sb艖l tev艖dik 枚ssze,amelynek 贸ri谩si es茅lye van. A sikeres sportfogadok nagyr茅sze exkluz铆van csak a napi dupl谩t j谩tsza, bizonyos strat茅gi谩kat alkalmazva, 茅s egy j贸l kisz谩molt t艖ke alapj谩n. Akik kisebb t艖k茅vel 茅s nagyobb nyeres茅get vad谩sznak a megfelel艖 cikk a napi szelv茅ny ahol szak茅rt艖ink nagyobb 茅s b谩trabb szorz贸kat aj谩nlanak. A napi szelv茅nyben lehet foci, de m谩s sportesem茅nyek is.A nap m茅rk艖z茅se r茅szletesen van elemezve szak茅rt艖ink 谩ltal, akik a legjobb 茅s legeselyesebb tippet adj谩k az illet艖 m茅rk艖z茅sre. Elemezz眉k az illet艖 csapatok form谩j谩t, a kezd艖csapatot 茅s b谩rmit ami fontos lehet a v茅geredm茅ny eld枚nt茅seben.