Tottenham - Chelsea Tippmix Tippek - 2021. február 4. 21:00

Tottenham – Chelsea Tippmix Tippek – 2021. február 4. 21:00
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tottenham - Chelsea Tippmix Tippek - 2021. február 4. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kilencszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Chelsea csapatának kedvez (11:10).
Ebből a csapatok négyszer játszottak a Tottenham stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Tottenham csapatának kedvez (5:4).

Az elmúlt fél évben a Tottenham hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Chelsea négyszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Tottenham sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Tottenham 4 győzelmet, 3 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Chelsea pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Tottenham jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Tottenham olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester City, az Arsenal vagy a Ludogorets. A Chelsea pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sevilla, a Burnley vagy a Stade Rennes. A Tottenham erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Tottenham olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Everton, a Leicester vagy a Liverpool. A Chelsea gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Wolverhampton, az Everton vagy a Leicester. A Tottenham csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Tottenham - Chelsea Tippmix Tippek - 2021. február 4. 21:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.79