Törökország - Olaszország Tippmix Tippek - Európa Bajnokság - június 11. 21:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Törökország - Olaszország Tippmix Tippek - Európa Bajnokság - június 11. 21:00

VÉGRE ITT AZ EB!

Egy évvel többet kellett várni rá, de péntek este kezdetét veszi a 16. labdarúgó Európa-bajnokság! A római nyitómeccsen a házigazda olaszokra a törökök várnak, a taljánok 27 meccs óta őrzik veretlenségüket, legutóbb 2018. szeptemberében maradtak alul…

Olaszország utolsó 27 mérkőzéséből 22-t megnyert 5 döntetlen mellett.

Olaszország utolsó 8 meccsének mindegyikét 0-ra nyerte meg.

Olaszország utolsó 8 meccsén összesen 25 gólt szerzett (átlag: 3,13).

Törökország utolsó 13 meccséből 7 is döntetlennel végződött.

Olaszország nem vesztett mérkőzést az utolsó 27 mérkőzésén.
Törökország nem vesztett mérkőzést az utolsó 6 mérkőzésén.
Olaszország csapatának 8 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek