Torino - Sassuolo Tippmix Tippek - szeptember 17. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Torino - Sassuolo Tippmix Tippek - szeptember 17. 20:45

KIHASZNÁLJÁK A HAZAI PÁLYA ELŐNYÉT

A jó kezdést követően – továbbjutás az Olasz Kupában és három forduló veretlenül a bajnokságban – némileg visszaesett a Torino, de hazai pályán tartja jó formáját. Az idény során vendégként még nyeretlen Sassuolo ellen sem botlik?

A Sassuolo vendégként nem teljesít jól az aktuális szezonban: a Modena otthonában búcsúzott az Olasz Kupától, és három idegenbeli bajnokiján mindössze két pontot szerzett.

A Torino hazai pályán még gólt sem kapott az aktuális szezonban.

Legutóbbi 10 egymás elleni mérkőzésükön nyolcszor mindkét csapat a kapuba talált.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek