Torino - Sampdoria Tippmix Tippek - 2020. november 30. 18:30

Torino – Sampdoria Tippmix Tippek – 2020. november 30. 18:30
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Torino - Sampdoria Tippmix Tippek - 2020. november 30. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Torino csapatának kedvez (8:7).


Ebből a csapatok kétszer játszottak a Torino stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Sampdoria csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Torino kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sampdoria háromszor nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Sampdoria az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Torino 3 győzelmet, 3 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sampdoria pedig idegenben ötször nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Ez alapján a Sampdoria szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Udinese, a Brescia vagy a Genoa. A Sampdoria pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Fiorentina, az Atalanta vagy az Udinese. A Sampdoria erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Pro Vercelli, a Cagliari vagy az Atalanta. A Sampdoria gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Cagliari, az Atalanta vagy az Inter. A Sampdoria csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Torino - Sampdoria Tippmix Tippek - 2020. november 30. 18:30

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.57