Tippmix Tippek: több mint 200 meccs elemzés

Tippmix Tippek mindennap! Profi, Prémium és ingyenes, egy helyen! Üdvözlünk a Sportfogadás1X2.com webhelyen, a magyar játékosok kedvenc ingyenes fogadási tanácsokkal ellátó oldalán. Célunk az, hogy olyan fogadási tanácsokkal lássunk el, amelyek segítségével folyamatosan nyerhettek, így téve szert minél nagyobb profitra. Csapatunk több, mint 10 év tapasztalattal rendelkezik az online fogadások terén, havi sikerrátánk 70%.

Tippmix Tippek, megbízható tippmix tippek, profi fogadási tippek!

Széleskörű tanácsokat és fogadásokat találhattok, amelyek segítenek kiválasztani a legjobb eseményeket különböző sportágakból, mint a nap fogadása vagy több futball duplázó szelvény. Az összes sportot szeretjük, ezért lefedünk bajnokságokat, mérkőzéseket és eseményeket minden kontinensről futball, kosárlabda, krikett, tenisz, golf, boksz, darts, snooker, rögbi, jégkorong és NFL terén. Sportszakértőink a világ minden tájáról készítik minőségi elemzéseiket és fogadási tippeket adnak egész évben.

Tapasztalt csapatunk elkötelezett amellett, hogy szakosodott elemzéseket készítsen és megtalálja a legjobb szorzókat különféle fogadási piacokról. Mivel nem lehet nyereséget termelni a fogadásokból, ha gyenge irodáknál játszol, elkészítettük a legjobb online fogadóirodák listáját, ahol a magyar játékosok fogadhatnak. És meglepetés… nálunk megtalálhatod a fogadóirodák legmagasabb bónuszait, kizárólagos ajánlatait, ingyenes fogadásait, melyeket csak akkor vehetsz igénybe, ha feliratkozol honlapunkon.

Milyen foci tippeket ajánlotok?

Oldalunkon az európai fontosabb bajnokságok mérkőzéseiről, barátságos meccsekről, világbajnoki találkozókról vagy USA, Japán és Dél-Amerikai mérkőzésekről találtok ingyenes futballtippeket a hét minden napján. Elvileg, ha találunk egy jó szorzót és valós esélyt látunk a fogadás megnyerésére, közzétesszük oldalunkon.

Hány órakor töltitek fel a tippeket?

Ingyenes fogadási tanácsaink a hét minden napján elérhetőek. Igyekszünk minél hamarabb közzétenni azokat, néha napokkal az esemény előtt, ha olyan sportokról beszélünk, mint a futball, tenisz és kézilabda. Egy hétközi focimeccsre miután lejártak a hétvégi mérkőzések azonnal megpróbáljuk feltölteni tippjeinket.

Adtok élőben fogadási tanácsokat?

Naponta töltünk fel tippeket az oldalra. Ingyenes tanácsaink többféle sporteseményt lefednek, mint a futball, tenisz, lóverseny, kosárlabda, rögbi, UFC és egyebek.

Tanácsaink nagy része a mérkőzés/sportesemény megkezdése előtt elérhető honlapunkon, de a mérkőzések közben is adunk tanácsokat Facebook oldalunkon futballra és egyéb sportokra – kövess minket a @sportfogadásVIP oldalon ingyenes élő tippekért.

Hogyan választják ki a szakértőitek tanácsaikat?

Szakértő csapatunk egy sor tényezőt elemez, mielőtt kiválasztaná tippjeit – elemzik a csapatok formáját, statisztikákat, híreket a csapatokról és sok minden mást. Nemcsak olyan tippeket találsz, amelyekben igazán hiszünk, de kiválasztjuk a legmagasabb szorzókat is, hogy minél magasabb hozamra tehess szert. Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik, melyet nyertes tippek kiválasztásával szerzett.