Tippmix szelvény november 8. – Szorzó 12,01 ᐈ Potenciális nyereség 120.010 HUF

Tippmix szelvény november 8. – Szorzó 12,01

Manchester City FC – Liverpool

Az elmúlt két év bajnoka találkozik vasárnap az Etihad-stadionban, ahol a Manchester City a Liverpoollal csap össze. A mostani meccset a címvédő Liverpool várja jobb pozícióból, amely 16 pontjával vezeti a tabellát, míg a City meglepetésre csak a 10. helyen áll, igaz, egy meccsel kevesebbet játszott, mint riválisa.

Lazio – Juventus

Juventus idegenbeli mérlege ebben a szezonban: 1-2-0.
Juventus csapatának 3 mérkőzésből álló győzelmi sorozata van vendégként.
Ciro Immobile Lazio csapatának legjobb góllövője 3 góllal. Cristiano Ronaldo 5 alkalommal talált a kapuba a Juventus színeiben.


Torino – Crotone

A Crotone nem tudott győzni az utolsó 8 mérkőzésén.
Torino hazai mérlege ebben a szezonban: 0-0-3.
Andrea Belotti Torino csapatának legjobb góllövője 6 góllal. Simeon Nwankwo 3 alkalommal talált a kapuba a Crotone színeiben.

Genoa – Roma

Gianluca Scamacca Genoa csapatának legjobb góllövője 2 góllal. Jordan Veretout 4 alkalommal talált a kapuba a Roma színeiben.
Roma nem vesztett mérkőzést az utolsó 8 mérkőzésén.
Genoa utolsó hazai győzelme a Roma csapata ellen 2014-ben volt.

Bologna – Napoli

Roberto Soriano Bologna csapatának legjobb góllövője 4 góllal. Hirving Lozano 4 alkalommal talált a kapuba a Napoli színeiben.
Napoli csapatának 3 mérkőzésből álló győzelmi sorozata van vendégként.
A Bologna legutóbbi 15 hazai mérkőzéséből 7 alkalommal győzött, 2 végződött döntetlenre, míg Napoli csapata 6 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 30-25 Napoli csapatának javára.

TIPPEK

Tippmix szelvény november 8. – Szorzó 12,01 ᐈ Potenciális nyereség 120.010 HUF – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.