Tippmix kalkulátor május 14 Szorzó 5.59 – Potenciális nyereség Ft 55.900

Tippmix szelvény november 27. – Szorzó 6,11 ᐈ Potenciális nyereség 61.100 HUF. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 6,11 a lehetséges nyeremény 61.100 forint.

Tippmix szelvény november 27. – Szorzó 6,11 ᐈ Potenciális nyereség 61.100 HUF

Valladolid – Levante 21:00
A Levante nem tudott győzni az utolsó 7 mérkőzésén.
Múlt éven Valladolid csapat 8 ponttal a 14 helyezett volt. Most a 17 helyne van 9 ponttal.
Marcos De Sousa Valladolid csapatának legjobb góllövője 2 góllal. Jose Luis Morales 4 alkalommal talált a kapuba a Levante színeiben.

Wolfsburg – Bremen
A Bremen nem tudott győzni az utolsó 6 mérkőzésén.
Wolfsburg nem vesztett mérkőzést az utolsó 7 mérkőzésén.
Wout Weghorst Wolfsburg csapatának legjobb góllövője 4 góllal. Niclas Füllkrug 4 alkalommal talált a kapuba a Bremen színeiben.

Fenerbahçe Beko – Valencia Basket Club 18:45

Crystal Palace – Newcastle United 21:00
Wilfried Zaha Crystal Palace csapatának legjobb góllövője 5 góllal. Callum Wilson 6 alkalommal talált a kapuba a Newcastle színeiben.
Múlt éven Crystal Palace csapat 6 ponttal a 14 helyezett volt. Most a 11 helyne van 13 ponttal.
Ha hazai pályán játszanak, Crystal Palace Newcastle ellen nem vesztett az utóbbi 5 mérkőzésén.

TIPPEK

Tippmix szelvény november 27. – Szorzó 6,11 ᐈ Potenciális nyereség 61.100 HUF – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.