Tippmix szelvény november 24. – Szorzó 7,45 ᐈ Potenciális nyereség 74.500 HUF

Tippmix szelvény november 24. – Szorzó 7,45 ᐈ Potenciális nyereség 74.500 HUF.  Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 7,45 a lehetséges nyeremény 74.500 forint.

Tippmix szelvény november 24. – Szorzó 7,45 ᐈ Potenciális nyereség 74.500 HUF

Rennes v Chelsea: Chelsea Bajnokok Ligája 18:55
Chelsea nem vesztett mérkőzést az utolsó 9 mérkőzésén.
Chelsea nem vesztett az utolsó 4 mérkőzésén vendégként.
Chelsea csapatának 3 mérkőzésből álló győzelmi sorozata van vendégként.

Borussia Dortmund v Club Brugge Bajnokok Ligája 21:00
BL, F-csoport: A Dortmund idegenben verte a Bruges-t.A Zenit otthonában elért bravúros győzelmet (2–1), és a Lazio elleni hazai döntetlent (1–1) követően nem sikerült a pontszerzés az FC Bruges-nek, amely hamar hátrányba került a Borussia Dortmund ellen.
A Borussia Dortmund 5–2-re nyert a Hertha BSC otthonában a német labdarúgó Bundesliga 8. fordulójában. A vendégek norvég csatára, Erling Haaland négyszer is betalált.

Lazio v Zenit St Petersburg Bajnokok Ligája 21:00
Lazio nem vesztett mérkőzést az utolsó 7 mérkőzésén.
Zenit nem vesztett mérkőzést az utolsó 4 mérkőzésén.

PSG v RB Leipzig PSG Bajnokok Ligája 21:00
A H-csoport továbbjutási kérdéseinek szempontjából kifejezetten fontos mérkőzés volt az RB Leipzig PSG elleni csörtéje – különösen az Istanbul Basaksehir Manchester United elleni győzelme után. Fontos győzelem: az RB Leipzig hátrányból fordítva 2–1-re legyőzte a PSG-t a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában, ezzel tett egy lépést a továbbjutás felé.

Juventus – Ferencváros Bajnokok Ligája 21:00
Alvaro Morata Juventus csapatának legjobb góllövője 4 góllal. Franck Boli 2 alkalommal talált a kapuba a Ferencvárosi színeiben.
Juventus nem vesztett mérkőzést az utolsó 4 mérkőzésén.
Ferencvárosi csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

TIPPEK

Tippmix szelvény november 24. – Szorzó 7,45 ᐈ Potenciális nyereség 74.500 HUF – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.