Tippmix szelvény november 23. – Szorzó 6,56 ᐈ Potenciális nyereség 65.600 HUF

Tippmix szelvény november 23. – Szorzó 6,56 ᐈ Potenciális nyereség 65.600 HUF. A mai nap duplázóját a CAMPOBETnel irodánál játszuk. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 6,56 a lehetséges nyeremény 65.600 forint.

Tippmix szelvény november 23. – Szorzó 6,56 ᐈ Potenciális nyereség 65.600 HUF

HNK Gorica – Varazdin Horvát bajnokság 18:00

Real SC Massama – Belenenses Portogál Kupa 17:45

Gaz Metan Medias- FCSB 20:00

Fotbal Club FCSB csapatának 5 mérkőzéses győzelmi sorozata van.
Fotbal Club FCSB csapatának 5 mérkőzéses győzelmi sorozata van a 1. Liga ligában.
A Gaz Metan Medias legutóbbi 12 hazai mérkőzéséből 2 alkalommal győzött, 4 végződött döntetlenre, míg Fotbal Club FCSB csapata 6 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 17-16 Fotbal Club FCSB csapatának javára.

Galatasaray – Kayserispor 17:30
A Kayserispor nem tudott győzni Galatasaray csapata ellen az utóbbi 6 mérkőzésén.
Galatasaray csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.
Ha hazai pályán játszanak, Galatasaray Kayserispor ellen nem vesztett az utóbbi 3 mérkőzésén.

Athletic Club Bilbao – Real Betis

Ha hazai pályán játszanak, At. Bilbao Real Betis Balompie ellen nem vesztett az utóbbi 7 mérkőzésén.
A At. Bilbao legutóbbi 24 hazai mérkőzéséből 12 alkalommal győzött, 7 végződött döntetlenre, míg Real Betis Balompie csapata 5 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 32-23 At. Bilbao csapatának javára.
Real Betis Balompie utolsó vendégyőzelme a At. Bilbao csapata ellen 2012-ben volt.

TIPPEK

Tippmix szelvény november 23. – Szorzó 6,56 ᐈ Potenciális nyereség 65.600 HUF – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.