Tippmix szelvény november 20. – Szorzó 5,31 ᐈ Potenciális nyereség 53.100 HUF

Tippmix szelvény november 20. – Szorzó 5,31 ᐈ Potenciális nyereség 53.100 HUF.  Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 5,31 a lehetséges nyeremény 53.100 forint.

Tippmix szelvény november 20. – Szorzó 5,31 ᐈ Potenciális nyereség 53.100 HUF

Poli Iasi – FC Arges (16:30)
A Champions FC Arges nem tudott győzni Politehnica Iasi csapata ellen az utóbbi 4 mérkőzésén.
Politehnica Iasi 5 mérkőzést vesztett sorozatban.
Ha hazai pályán játszanak, Politehnica Iasi Champions FC Arges ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén.

Monaco – PSG (21:00)
Wissam Ben Yedder Monaco csapatának legjobb góllövője 6 góllal. Kylian Mbappe 7 alkalommal talált a kapuba a PSG színeiben.
Monaco hazai mérlege ebben a szezonban: 3-2-0.
Monaco nem vesztett az utolsó 8 mérkőzésén.

Osasuna – Huesca (21:00)
A Huesca nem tudott győzni az utolsó 9 mérkőzésén.
Ruben Garcia Osasuna csapatának legjobb góllövője 2 góllal. Rafa Mir 3 alkalommal talált a kapuba a Huesca színeiben.
Huesca nem győzött az utolsó 5 mérkőzésén vendégként.

Sibenik – Gorica (19:05)

Deni Juric Sibenik csapatának legjobb góllövője 4 góllal. Ognjen Mudrinski 6 alkalommal talált a kapuba a HNK Gorica színeiben.
Boris Pandza játékosbnak több a sárga lapja (5) mint a Sibenik játékosainak. Anthony Kalik 3 gyűjtött HNK Gorica csapatban.
Sibenik utolsó hazai győzelme a HNK Gorica csapata ellen 2012-ben volt.

TIPPEK

Tippmix szelvény november 20. – Szorzó 5,31 ᐈ Potenciális nyereség 53.100 HUF-  Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.