Tippmix szelvény november 18. – Szorzó 6,06 ᐈ Potenciális nyereség 60.600 HUF

Tippmix szelvény november 18. – Szorzó 6,06 ᐈ Potenciális nyereség 60.600 HUF

Belgium – Dánia 21:45
Dánia nem vesztett mérkőzést az utolsó 6 mérkőzésén.
Belgium nem vesztett az utolsó 24 mérkőzésén.
Belgium csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv Kosárlabda – 18:30

Bosznia és Hercegovina – Olaszország 20:45
A Bosznia-Hercegovina nem tudott győzni az utolsó 7 mérkőzésén.
Armin Hodzic játékosbnak több a sárga lapja (2) mint a Bosznia-Hercegovina játékosainak. Andrea Belotti 3 gyűjtött Olaszország csapatban.
Bosznia-Hercegovina 3 mérkőzést vesztett sorozatban.

Kosovo – Moldova 20:45
A Koszovó nem tudott győzni az utolsó 10 mérkőzésén.
A Moldova nem tudott győzni az utolsó 15 mérkőzésén.
Moldova 8 mérkőzést vesztett sorozatban vendégként.

Csehország – Szlovákia 20:45
A B Liga 2. csoportjában egy nem épp baráti ütközetre van kilátásban és nem csak a té miatt. Az „oroszlánok” odahaza vegyes képet mutattak, míg a „sólymok” idegenben inkább gyengét. A csehek a csoport elsőségre is esélyesek még, köszönhetően épp a mostani ellenfél skótok elleni győzelmének, míg a szlovákok a kiesést kerülnék el, de ehhez mindenképpen nyerniük kell.

TIPPEK

Tippmix szelvény november 18. – Szorzó 6,06 ᐈ Potenciális nyereség 60.600 HUF- Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.