Tippmix szelvény június 30 – Szorzó 5,07 Potenciális nyereség 50.7OO Ft

Tippmix szelvény június 30 – Szorzó 5,07 Potenciális nyereség 50.7OO Ft. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 5,07 a lehetséges nyeremény 50.700 forint.

Tippmix szelvény június 30

Torino – Lazio
Andrea Belotti Torino csapatának legjobb góllövője 11 góllal. Ciro Immobile 28 alkalommal talált a kapuba a Lazio színeiben. Tomas Rincon játékosbnak több a sárga lapja (9) mint a Torino játékosainak. Sergej Milinkovic-Savic 8 gyűjtött Lazio csapatban.
Múlt éven Torino csapat 8 ponttal a 44 helyezett volt. Most a 13 helyne van 31 ponttal.

Genoa – Juventus
Cristian Romero játékosbnak több a sárga lapja (10) mint a Genoa játékosainak. Rodrigo Bentancur 9 gyűjtött Juventus csapatban.
Múlt éven Genoa csapat 12 ponttal a 33 helyezett volt. Most a 17 helyne van 26 ponttal.
Juventus csapatának 5 mérkőzéses győzelmi sorozata van a Serie A ligában.

FC Barcelona – Atlético Madrid
Ha hazai pályán játszanak, Barcelona At. Madrid ellen nem vesztett az utóbbi 19 mérkőzésén. Barcelona nem vesztett mérkőzést az utolsó 6 mérkőzésén.
Barcelona hazai mérlege ebben a szezonban: 15-1-0.

Leganés – Sevilla
A Leganes nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén. FC Sevilla nem vesztett mérkőzést az utolsó 11 mérkőzésén. Ha hazai pályán játszanak, Leganes FC Sevilla ellen nem vesztett az utóbbi 3 mérkőzésén.

TIPPEK

Tippmix szelvény június 30 – Szorzó 5,07 Potenciális nyereség 50.7OO Ft- Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.