Tippmix szelvény június 23 – Szorzó 7,12 Potenciális nyereség 71.2OO Ft

Tippmix szelvény június 23 – Szorzó 7,12 Potenciális nyereség 71.2OO Ft.  Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 7,12 a lehetséges nyeremény 71.200 forint.

Tippmix szelvény június 23

Fehérvár – Ferencváros Tippek június 24. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben tízszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Ferencváros csapatának kedvez (15:14).
Ebből a csapatok ötször játszottak a Fehérvár stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Fehérvár csapatának kedvez (8:4).
A Fehervar FC nem tudott győzni Ferencvárosi csapata ellen az utóbbi 3 mérkőzésén. Fehervar FC nem vesztett az utolsó 12 mérkőzésén.
Ferencvárosi csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

Újpest – ZTE Tippek június 24. 17:00

Ha hazai pályán játszanak, Újpest FC Zalaegerszeg TE ellen nem vesztett az utóbbi 6 mérkőzésén. Obinna Nwobodo játékosbnak több a sárga lapja (7) mint a Újpest FC játékosainak. Nikola Mitrovic 7 gyűjtött Zalaegerszeg TE csapatban.
Zalaegerszeg TE nem vesztett mérkőzést az utolsó 6 mérkőzésén.

Tottenham – West Ham

Harry Kane Tottenham csapatának legjobb góllövője 11 góllal. Sebastian Haller 7 alkalommal talált a kapuba a West Ham színeiben.
Harry Winks játékosbnak több a sárga lapja (8) mint a Tottenham játékosainak. Issa Diop 8 gyűjtött West Ham csapatban. Tottenham nem győzött az utolsó 4 hazai mérkőzésén.

FC Barcelona – Athletic Club Bilbao

Barcelona hazai mérlege ebben a szezonban: 14-1-0.
Lionel Messi Barcelona csapatának legjobb góllövője 21 góllal. Raul Garcia 10 alkalommal talált a kapuba a At. Bilbao színeiben. Ha hazai pályán játszanak, Barcelona At. Bilbao ellen nem vesztett az utóbbi 22 mérkőzésén.

TIPPEK

Tippmix szelvény június 23 – Szorzó 7,12 Potenciális nyereség 71.2OO Ft – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Powered by Live Score & Live Score App