Tippmix szelvény június 19 – Szorzó 5,89 Potenciális nyereség 58.9OO Ft

Tippmix szelvény június 19 – Szorzó 5,89 Potenciális nyereség 58.9OO Ft. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 5,89 a lehetséges nyeremény 58.900 forint.

Tippmix szelvény június 19

1. Tottenham – Manchester United

A Tottenham nem tudott győzni az utolsó 6 mérkőzésén. Man Utd nem vesztett az utolsó 7 mérkőzésén vendégként. Man Utd csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

 
2. Mallorca – Leganés
Leganes idegenbeli mérlege ebben a szezonban: 1-5-8. Múlt éven Leganes csapat 12 ponttal a 36 helyezett volt. Most a 20 helyne van 23 ponttal. Salva Sevilla játékosbnak több a sárga lapja (7) mint a Mallorca játékosainak. Jonathan Silva 11 gyűjtött Leganes csapatban.
 
3. Granada CF – Villarreal
Carlos Fernandez Granada csapatának legjobb góllövője 7 góllal. Gerard Moreno 11 alkalommal talált a kapuba a Villarreal színeiben. Granada nem vesztett mérkőzést az utolsó 7 mérkőzésén. Múlt éven Villarreal csapat 17 ponttal a 29 helyezett volt. Most a 7 helyne van 44 ponttal.
 
4. Zalaegerszegi TE – Budapest Honvéd 
A Zalaegerszeg TE nem tudott győzni Honved csapata ellen az utóbbi 4 mérkőzésén. Zalaegerszeg TE nem vesztett mérkőzést az utolsó 5 mérkőzésén.
Zalaegerszeg TE nem vesztett az utolsó 7 mérkőzésén.
 

5. Sevilla – FC Barcelona 

Lucas Ocampos FC Sevilla csapatának legjobb góllövője 11 góllal. Lionel Messi 21 alkalommal talált a kapuba a Barcelona színeiben. Múlt éven FC Sevilla csapat 7 ponttal a 43 helyezett volt. Most a 3 helyne van 51 ponttal. FC Sevilla nem vesztett az utolsó 8 mérkőzésén.

TIPPEK

Tippmix kalkulátor június 19 – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.