Tippmix szelvény június 18 – Szorzó 5,58 Potenciális nyereség 55.8OO Ft

Tippmix szelvény június 18 – Szorzó 5,58 Potenciális nyereség 55.8OO Ft. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 5,58 a lehetséges nyeremény 55.800 forint.

Tippmix szelvény június 18

1. Arminia Bielefeld – Darmstadt 98

A SV Darmstadt 1898 nem tudott győzni DSC Arminia Bielefeld csapata ellen az utóbbi 4 mérkőzésén. Manuel Prietl játékosbnak több a sárga lapja (9) mint a DSC Arminia Bielefeld játékosainak. Marvin Mehlem 7 gyűjtött SV Darmstadt 1898 csapatban. DSC Arminia Bielefeld nem vesztett mérkőzést az utolsó 13 mérkőzésén.
 
2. Real Madrid – Valencia
Real Madrid hazai mérlege ebben a szezonban: 10-4-0. Ha hazai pályán játszanak, Real Madrid Valencia ellen nem vesztett az utóbbi 13 mérkőzésén. Az elmúlt szezonbeli mérkőzéseken a következő eredmények születtek: 2-0 (Real Madrid otthonában) és 2-1 (Valencia otthonában).
 
3. Sporting Lisbon – CD de Tondela
Ha hazai pályán játszanak, Sporting Tondela ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén. Sporting hazai mérlege ebben a szezonban: 9-0-4. Luiz Phellype Sporting csapatának legjobb góllövője 6 góllal. Ronan Jeronimo 3 alkalommal talált a kapuba a Tondela színeiben.
 
4. Holstein Kiel – Dynamo Dresden
A Holstein Kiel nem tudott győzni az utolsó 4 mérkőzésén. Lee Jae-sung Holstein Kiel csapatának legjobb góllövője 9 góllal. Patrick Schmidt 5 alkalommal talált a kapuba a SG Dynamo Dresden színeiben. A SG Dynamo Dresden nem tudott győzni Holstein Kiel csapata ellen az utóbbi 5 mérkőzésén.
 
5. BK Häcken – Malmö FF
BK Hacken nem vesztett mérkőzést az utolsó 6 mérkőzésén. 6 hazai mérkőzésén győzött zsinórban BK Hacken. Malmö csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

TIPPEK

Tippmix kalkulátor június 18. – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Powered by Live Score & Live Score App