Tippmix szelvény június 16 – Szorzó 8,70 Potenciális nyereség 87.0OO Ft

Tippmix szelvény június 16 – Szorzó 8,70 Potenciális nyereség 87.0OO Ft. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 5,59 a lehetséges nyeremény 55.900 forint.

Tippmix szelvény június 16

1. Kisvarda – Zalaegerszegi TE

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 6:6, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Kisvárda stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Kisvárda csapatának kedvez (4:3).

2. Borussia Mönchengladbach – VfL Wolfsburg

Stefan Lainer játékosbnak több a sárga lapja (9) mint a M´gladbach játékosainak. Maximilian Arnold 8 gyűjtött Wolfsburg csapatban. Wolfsburg nem vesztett az utolsó 7 mérkőzésén vendégként. Wolfsburg csapatának 3 mérkőzésből álló győzelmi sorozata van vendégként.
 
3. SC Freiburg – Hertha BSC
Nils Petersen Freiburg csapatának legjobb góllövője 10 góllal. Dodi Lukebakio 6 alkalommal talált a kapuba a Hertha BSC színeiben. Ha hazai pályán játszanak, Freiburg Hertha BSC ellen nem vesztett az utóbbi 6 mérkőzésén. Múlt éven Freiburg csapat 13 ponttal a 32 helyezett volt. Most a 8 helyne van 42 ponttal.
 
4. 1. FC Union Berlin – SC Paderborn 07
Union Berlin nem győzött az utolsó 5 hazai mérkőzésén. Paderborn nem győzött az utolsó 6 mérkőzésén vendégként. Robert Andrich játékosbnak több a sárga lapja (10) mint a Union Berlin játékosainak. Klaus Gjasula 17 gyűjtött Paderborn csapatban.
 
5. Villarreal – Mallorca
Ha hazai pályán játszanak, Villarreal Mallorca ellen nem vesztett az utóbbi 8 mérkőzésén. Vicente Iborra játékosbnak több a sárga lapja (10) mint a Villarreal játékosainak. Salva Sevilla 7 gyűjtött Mallorca csapatban. Gerard Moreno Villarreal csapatának legjobb góllövője 11 góllal. Ante Budimir 9 alkalommal talált a kapuba a Mallorca színeiben.

TIPPEK

Tippmix szelvény június 16 – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Powered by Live Score & Live Score App