Tippmix szelvény június 14– Szorzó 6,76 Potenciális nyereség 67.6OO Ft

Tippmix szelvény június 14– Szorzó 6,76 Potenciális nyereség 67.6OO Ft. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 6,67 a lehetséges nyeremény 66.700 forint.

Tippmix szelvény június 14

1. FC Schalke 04 – Bayer Leverkusen

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 6:6, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen. Ebből a csapatok kétszer játszottak a Schalke 04 stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Bayer Leverkusen csapatának kedvez (3:2).

2. Energetik BGU – FC Belshina Bobruisk

A Belshina nem tudott győzni az utolsó 15 mérkőzésén. Belshina 3 mérkőzést vesztett sorozatban.
Belshina nem győzött az utolsó 6 mérkőzésén vendégként

3. Red Bull Salzburg – LASK Linz

A LASK nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén. Patson Daka FC Salzburg csapatának legjobb góllövője 22 góllal. Klauss 10 alkalommal talált a kapuba a LASK színeiben. FC Salzburg nem vesztett az utolsó 5 mérkőzésén.

4. Mainz 05 – FC Augsburg

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Augsburg csapatának kedvez (14:6).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Mainz stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Augsburg csapatának kedvez (4:3).

5. Athletic Club Bilbao – Atlético Madrid

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atlético Madrid csapatának kedvez (9:5). Ebből a csapatok kétszer játszottak az Athletic Bilbao stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Athletic Bilbao csapatának kedvez (3:2).

6. Real Madrid – Eibar

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Real Madrid csapatának kedvez (11:5).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Real Madrid stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Real Madrid csapatának kedvez (5:1).

TIPPEK

Tippmix kalkulátor máj. 5. – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Powered by Live Score & Live Score App