Tippmix szelvény július 27 – Szorzó 7,16 Potenciális nyereség 71.600 Ft

Tippmix szelvény július 27 – Szorzó 7,16 Potenciális nyereség 71.600 Ft.  Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 7,16 a lehetséges nyeremény 71.600 forint.

Tippmix szelvény július 27

Cardiff City – Fulham

Fulham nem vesztett mérkőzést az utolsó 7 mérkőzésén.
Fulham nem vesztett az utolsó 4 mérkőzésén vendégként.
Cardiff csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

Tromsø – Øygarden FK
Eric Kitolano Tromso csapatának legjobb góllövője 2 góllal. Aune Heggebo 3 alkalommal talált a kapuba a Oeygarden FK színeiben.
Tromso nem vesztett az utolsó 8 mérkőzésén.
4 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Tromso.

Central Coast Mariners – Western Sydney Wanderers
A Central Coast nem tudott győzni az utolsó 12 mérkőzésén.
Central Coast nem győzött az utolsó 6 hazai mérkőzésén.
Gianni Stensness játékosbnak több a sárga lapja (5) mint a Central Coast játékosainak. Patrick Ziegler 5 gyűjtött W. Sydney csapatban.

Kuressaare FC – JK Tallinna Kalev
A Kalev Tallinn nem tudott győzni az utolsó 9 mérkőzésén.
Kalev Tallinn 3 mérkőzést vesztett sorozatban.
Kalev Tallinn nem győzött az utolsó 6 mérkőzésén vendégként.

Sporting Kansas City – Vancouver Whitecaps
A Sporting Kansas City legutóbbi 9 hazai mérkőzéséből 5 alkalommal győzött, 2 végződött döntetlenre, míg Vancouver Whitecaps csapata 2 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 19-10 Sporting Kansas City csapatának javára.

TIPPEK

Tippmix szelvény július 27 – Szorzó 7,16 Potenciális nyereség 71.600 Ft- Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.