Tippmix kalkulátor május 14 Szorzó 5.59 – Potenciális nyereség Ft 55.900

Tippmix szelvény július 26 – Szorzó 10,70 Potenciális nyereség 100.700 Ft. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 10,70 a lehetséges nyeremény 100.700 forint.

Tippmix szelvény július 26

Chelsea – Wolverhampton Wanderers

Ha hazai pályán játszanak, Chelsea Wolverhampton ellen nem vesztett az utóbbi 6 mérkőzésén.
Tammy Abraham Chelsea csapatának legjobb góllövője 15 góllal. Raul Jimenez 17 alkalommal talált a kapuba a Wolverhampton színeiben.
5 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Chelsea.

Roma – Fiorentina
Edin Dzeko Roma csapatának legjobb góllövője 15 góllal. Federico Chiesa 7 alkalommal talált a kapuba a ACF Fiorentina színeiben.
ACF Fiorentina nem vesztett mérkőzést az utolsó 6 mérkőzésén.
Gianluca Mancini játékosbnak több a sárga lapja (12) mint a Roma játékosainak. German Pezzella 11 gyűjtött ACF Fiorentina csapatban.

West Ham – Aston Villa
Ha hazai pályán játszanak, West Ham Aston Villa ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén.
Aston Villa idegenbeli mérlege ebben a szezonban: 2-4-12.
Aston Villa nem győzött az utolsó 9 mérkőzésén vendégként.

Crystal Palace – Tottenham
Luka Milivojevic játékosbnak több a sárga lapja (12) mint a Crystal Palace játékosainak. Harry Winks 9 gyűjtött Tottenham csapatban.
Crystal Palace 7 mérkőzést vesztett sorozatban.
Jordan Ayew Crystal Palace csapatának legjobb góllövője 9 góllal. Harry Kane 17 alkalommal talált a kapuba a Tottenham színeiben.

Newcastle United – Liverpool
A Newcastle nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén.
A Newcastle nem tudott győzni Liverpool csapata ellen az utóbbi 4 mérkőzésén.
Newcastle hazai mérlege ebben a szezonban: 6-8-4.

TIPPEK

Tippmix szelvény július 26 – Szorzó 10,70 Potenciális nyereség 100.700 Ft – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.