Tippmix szelvény július 22 – Szorzó 7,22 Potenciális nyereség 72.200 Ft

Tippmix szelvény július 22 – Szorzó 7,22 Potenciális nyereség 72.200 Ft.  Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 7,22 a lehetséges nyeremény 72.200 forint.

Tippmix szelvény július 22

Liverpool – Chelsea
Liverpool hazai mérlege ebben a szezonban: 17-1-0.
Liverpool nem vesztett az utolsó 25 mérkőzésén.
Mohamed Salah Liverpool csapatának legjobb góllövője 19 góllal. Tammy Abraham 14 alkalommal talált a kapuba a Chelsea színeiben.

Inter – Fiorentina
Ha hazai pályán játszanak, Inter ACF Fiorentina ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén.
Inter hazai mérlege ebben a szezonban: 10-5-2.
Romelu Lukaku Inter csapatának legjobb góllövője 21 góllal. Federico Chiesa 7 alkalommal talált a kapuba a ACF Fiorentina színeiben.

Spal – Roma
A Spal nem tudott győzni az utolsó 8 mérkőzésén.
Roma nem vesztett mérkőzést az utolsó 4 mérkőzésén.
Spal 5 mérkőzést vesztett sorozatban.

Manchester United – West Ham
Ha hazai pályán játszanak, Man Utd West Ham ellen nem vesztett az utóbbi 14 mérkőzésén.
Man Utd hazai mérlege ebben a szezonban: 10-6-2.
Man Utd nem vesztett az utolsó 7 mérkőzésén.

Parma – Napoli
Andreas Cornelius Parma csapatának legjobb góllövője 11 góllal. Arek Milik 11 alkalommal talált a kapuba a Napoli színeiben.
Napoli nem vesztett mérkőzést az utolsó 5 mérkőzésén.
Parma nem győzött az utolsó 6 hazai mérkőzésén.

TIPPEK

Tippmix szelvény július 22 – Szorzó 7,22 Potenciális nyereség 72.200 Ft – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.