Tippmix Szelvény Anglia Championship, február 23. Szorzó 6,32 Potenciális nyereség 63*2OO Ft

Tippmix Szelvény Anglia Championship, február 23. Szorzó 6,32 Potenciális nyereség 63*2OO Ft.  A mai nap duplázóját a CAMPOBETnel irodánál játszuk. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 6,32 a lehetséges nyeremény 63.200 forint.

Tippmix Szelvény Anglia Championship, február 23. Szorzó 6,32 Potenciális nyereség 63*2OO Ft

Middlesbrough – Bristol City

A hazaiak visszataláltak a győzelmek útjára, zsinórban kétszer nyertek is, aminek köszönhetően már csak három pontra vannak a rájátszást jelentő helytől. Hazai pályán négy vereséget követően tudtak nyerni, amire most is szükségük lenne az ellenfél formáját tekintve. A vendégek hét vereséget számlálnak egyhuzamba, amivel gyakorlatilag kiírták magukat a playoffért folyó harcból, s ha folytatják ezt a tendenciát, akkor akár a kiesés elleni csata részesévé is válhatnak.
 

Birmingham – Norwich City

A hazaiak jelenleg éppen csak, de a vonal felett vannak, viszont a mögöttük lévők egytől egyig kevesebb meccset játszottak, mint ők, így közel sem érezhetik biztonságban magukat a két, ill. három pontos előnyben. A vendégek vezetik a tabellát, zsinórban háromszor nyertek és a legfőbb erényük a vetélytársakkal szemben, hogy z ehhez a mostanihoz hasonló kötelező győzelmeken bezsebelik a három pontot.  
 

Derby County – Huddersfield Town

Egy kiesés ellen menekülők összecsapása, ahol jelenleg mindkét fél vonal felett van, némi előnyük is kialakult már, de messze nincsenek még biztonságban. A hazaiak az edzőcsere óta egész szépen elkezdtek meccseket nyeregetni, sikerült kialakítani a védekezésüket, szóval reményteli a helyzetük, míg a vendégek inkább meglepetés sikerekkel tudnak pontokat szerezni, de jelen helyzetben mindegy honnan jönnek, csak legyenek.
 

Rotherham United – Nottingham Forest

A hazaiaknak csak 29 lejátszott meccsük van és csak két pont a lemaradásuk a már nem kieső helyen álló közvetlen riválissal szemben. Újoncként a céljuk a bennmaradás kiharcolása, amihez az ilyen meccseket, ahol csaknem riválissal csapnak össze muszáj lenne hozniuk. A vendégek az utóbbi idők jó szereplésével eltávolodtak valamelyest a veszélyzónától, de még közel sincsenek biztonságban. Az ilyen típusú összecsapásokon egy pontra legalább szükségük lenne, hogy megnyugtatóbb helyzetbe lavírozzák magukat.
 

Wycombe Wanderers – Reading

A ligautolsó helyzete továbbra sem rózsás, de a néhol elcsípett pontokkal legalább a reményt életben tartják, illetve beleszólnak mások versenyébe. A vendégek formája nem épp bíztató, de egyelőre tartják a rájátszás helyüket, aminek köszönhetően az önbizalmuk még rendben kellene, hogy legyen viszont el kell kezdeniük pontokat gyűjteni, ha nem akarnak onnan kicsúszni.
 

Luton Town – Millwall

A hazaiak kezdenek egyre visszább csúszni, ami azt is előrevetíti, hogy ha nem kezdenek el pontokat szerezni, akkor könnyen kerülhetnek a veszélyzónába, ami nem nézne ki túl jól számukra. a Vendégek ezzel szemben stabilan tartják a középmezőnybeli helyezésüket, se előre se hátra nem tudnak túlzottan elmozdulni.

TIPPEK

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.