Tippmix Szelvény 2O2O Február 02 – Szorzó 8.54 – Potenciális nyereség Ft 85,400

Tippmix Szelvény Február 02 – az UNIBET-nel irodánál játszuk (Regisztrálj itt az UNIBET -nel irodához és első fogadásod 2O.OOO forintigkockázatmentes) 8,54 a szorzó és a potenciális nyereség 85,400 forint.

1. Tippek Burnley – Arsenal

 • Az elmúlt fél évben a Burnley négyszer nyert hazai pályán és ötször kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Arsenal kétszer nyert idegenben, hétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Burnley sikeresebb volt a közelmúltban.
 • Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Burnley 6 győzelmet és 6 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Arsenal pedig idegenben kétszer nyert, hétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Burnley jobban szerepelt.

2. Tippek FC Barcelona – Levante

 

 • Az elmúlt fél évben a FC Barcelona hatszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Levante kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a FC Barcelona sikeresebb volt a közelmúltban.
 • Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Barcelona 9 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Levante pedig idegenben háromszor nyert és nyolcszor kapott ki. Tehát a FC Barcelona jobban szerepelt.

 

3. Tippek Tottenham – Manchester City

 

 • Az elmúlt fél évben a Tottenham hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester City hétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Manchester City az utóbbi mérkőzéseit.
 • Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Tottenham 7 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester City pedig idegenben nyolcszor nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján a Manchester City szerepelt jobban.

4. Tippek Juventus – Fiorentina

 

  • Az elmúlt fél évben a Juventus hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fiorentina egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Juventus sikeresebb volt a közelmúltban.
    
  • Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Juventus 9 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fiorentina pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Juventus jobban szerepelt.

ÖSSZSZORZÓ NAPI SZELVÉNY 8.54

HOL TESZED MEG A SZELVENYT
Tedd meg a szelvényt a Unibet-en és van 20.000 Ft bónuszod regisztráláskor!

Sportfogadás tippek

Fogadási hírek: Edzőváltás Újpesten

Fogadási hírek: Edzőváltás Újpesten Edzőváltás Újpesten. Az Újpest labdarúgócsapata megerősítette, hogy már nem Nebojsa Vignjevics a csapat szakmai vezetője, a fővárosiak mindkét bajnokijukat elbukták a

Read More »
Powered by Live Score & Live Score App