Tippmix kombinációk ajánló április 5 – Szorzó 3.34 – Potenciális nyereség Ft 33.400

Tippmix kombinációk ajánló április 5 – Szorzó 3.34 – Potenciális nyereség Ft 33.400. A mai nap duplázóját a CASINIA-nel irodánál játszuk.

 Regisztrálj itt a CASINIA-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 3,34 a lehetséges nyeremény 33.400 forint.

1. Energetik BGU – FC Minsk Tippek április 5. 13:00

 

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Energetik-BGU Minsk csapatának kedvez (9:4).

Ebből a csapatok egyszer játszottak az Energetik-BGU Minsk stadionjában, a gólarány 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az Energetik-BGU Minsk háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FK Minsk egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a FK Minsk az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Fehérorosz Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Energetik-BGU Minsk 3 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a FK Minsk pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az Energetik-BGU Minsk jobban szerepelt.

2. Isloch – Slutsk Tippek – április 5. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Slutsk csapatának kedvez (10:9).

Ebből a csapatok négyszer játszottak az Isloch stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Slutsk csapatának kedvez (5:1).
Az elmúlt fél évben az Isloch háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Slutsk kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent. A statisztika alapján az Isloch sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Fehérorosz Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Isloch 2 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Slutsk pedig idegenben egyszer nyert és kétszer kapott ki. Tehát az Isloch jobban szerepelt.

3. Smolevichi vs Vitebsk Tippek – április 5. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Vitebsk csapatának kedvez (6:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Vitebsk stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Vitebsk csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Vitebsk háromszor nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Smolevichi-STI háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Vitebsk sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Fehérorosz Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Vitebsk 1 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Smolevichi-STI pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Vitebsk jobban szerepelt.

Tippmix Szelvény 2O2O február 25 – Szorzó 12.79 – Potenciális nyereség Ft 127,900

Powered by Live Score & Live Score App