Tippmix kombinációk ajánló április 4 – Szorzó 3.47 – Potenciális nyereség Ft 34.700

Tippmix kombinációk ajánló április 4 – Szorzó 3.47 – Potenciális nyereség Ft 34.700 A mai nap duplázóját a CASINIA-nel irodánál játszuk.

 Regisztrálj itt a CASINIA-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 3,47 a lehetséges nyeremény 34.7OO forint.

1. BATE Borisov vs Rukh Brest Tippek – 2020. április 4. 16:30

 
Az elmúlt fél évben a BATE Borisov négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Ruh Brest egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. A statisztika alapján a BATE Borisov sikeresebb volt a közelmúltban.

2. Dinamo Brest vs Slavia Mozyr Tippek – 2020. április 4. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Dinamo Brest csapatának kedvez (6:3).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Dinamo Brest stadionjában, a gólarány 0:0, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Az elmúlt fél évben a Dinamo Brest kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Slavia Mozyr egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Dinamo Brest sikeresebb volt a közelmúltban.

3. Shakhter Soligorsk vs Neman Grodno Tippek – 2020. április 4. 14:30

 

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Shakhter Soligorsk csapatának kedvez (12:5). Ebből a csapatok négyszer játszottak a Shakhter Soligorsk stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Shakhter Soligorsk csapatának kedvez (7:2).

Az elmúlt fél évben a Shakhter Soligorsk egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Neman Grodno egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Shakhter Soligorsk sikeresebb volt a közelmúltban.

Tippmix kombinációk ajánló április 4 – Szorzó 3.47 – Potenciális nyereség Ft 34.700

Powered by Live Score & Live Score App