Tippmix Kombináció május 17 – Szorzó 5,55 Potenciális nyereség 55.4OO Ft

Tippmix Kombináció május 17 – Szorzó 5,55 Potenciális nyereség 55.4OO Ft. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 5,55 a lehetséges nyeremény 55.000 forint.

Tippmix Kombináció május 17

1. Foci Tippek Wehen vs Stuttgart – 2. Bundesliga május 17. 13:30

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Wehen Wiesbaden csapatának kedvez (2:1).
Az elmúlt fél évben a Wehen Wiesbaden egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a VfB Stuttgart egyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a VfB Stuttgart az utóbbi mérkőzéseit.

Tipp: Stuttgart Szorzó 1.70

2. Foci Tippek 1. FC Köln – Mainz – 2020. május 17. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Mainz csapatának kedvez (8:7).
Ebből a csapatok kétszer játszottak az 1. FC Köln stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az 1. FC Köln csapatának kedvez (6:4).

Az elmúlt fél évben az 1. FC Köln egyszer nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Mainz egyszer sem nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján az 1. FC Köln sikeresebb volt a közelmúltban.

 Tipp: Koln Szorzó: 1.94

3. Dinamo Minszk – Isloch Minszk 16:00 Tipp Minskt, Szorzó 1,65

 

TIPPEK

Tippmix kalkulátor máj. 17. – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Powered by Live Score & Live Score App