Tippmix Kombináció május 16 - Szorzó 15,36 Potenciális nyereség 153.6OO Ft

Tippmix Kombináció május 16 – Szorzó 15,36 Potenciális nyereség 153.6OO Ft. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 15,36 a lehetséges nyeremény 153.600 forint.

Tippmix Kombináció május 16

1. Foci Tippek Borussia Dortmund – Schalke 04 – 2020. május 16. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Schalke 04 csapatának kedvez (11:8).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Borussia Dortmund stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Schalke 04 csapatának kedvez (8:6).
Az elmúlt fél évben a Borussia Dortmund kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Schalke 04 egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Borussia Dortmund sikeresebb volt a közelmúltban..
Tipp: Dortmund Szorzó 1.50

2. Foci Tippek Augsburg – Wolfsburg – 2020. május 16. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Wolfsburg csapatának kedvez (12:5). Ebből a csapatok kétszer játszottak az Augsburg stadionjában, a gólarány 4:4, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen. Tipp: Mindkét csapat gólt szerez Igen – Szorzó: 1.74

3. Foci Tippek Fortuna Düsseldorf – Paderborn – 2020. május 16. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Paderborn csapatának kedvez (2:0).
Az elmúlt fél évben a Fortuna Düsseldorf egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paderborn egyszer sem nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Fortuna Düsseldorf sikeresebb volt a közelmúltban. Tipp Mindkét csapat gólt szerez Igen, Szorzó 1,57

4. Foci Tippek Eintracht Frankfurt – Mönchengladbach – 2020. május 16. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Mönchengladbach csapatának kedvez (8:7).
Ebből a csapatok kétszer játszottak az Eintracht Frankfurt stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Eintracht Frankfurt csapatának kedvez (3:1). Tipp: Mönchengladbach, Szorzó: 2,45

5. Arron Monk vs. Paul Nicholson Darts Tippek 16:30 Tipp: Monk, Szorzó: 1.53

TIPPEK

Tippmix kalkulátor máj. 5. – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Powered by Live Score & Live Score App