Tipp St. Gallen – Neuchâtel Xamax Svájci Bajnokság július 31. 20:30

3 min read

Tipp St. Gallen - Neuchâtel Xamax Svájci Bajnokság július 31. 20:30

Tipp St. Gallen – Neuchâtel Xamax Svájci Bajnokság július 31. 20:30. Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tipp St. Gallen - Neuchâtel Xamax Svájci Bajnokság július 31. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a St. Gallen csapatának kedvez (17:7).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a St. Gallen stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a St. Gallen csapatának kedvez (10:3).

Az elmúlt fél évben a St. Gallen ötször nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Neuchatel Xamax FC kétszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a St. Gallen sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Svájci Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a St. Gallen 4 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Neuchatel Xamax FC pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a St. Gallen jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a St. Gallen olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Luzern, a Sion vagy a Thun. A Neuchatel Xamax FC pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Luzern, a Sion vagy a Servette. A St. Gallen erősebb ellenfeleket tudott legyőzni. Az elmúlt egy évben a St. Gallen olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a FC Zürich vagy a Basel. A Neuchatel Xamax FC gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Servette, a Thun. A St. Gallen csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Ha hazai pályán játszanak, St. Gallen 1879 Neuchatel Xamax ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén.
Múlt éven St. Gallen 1879 csapat 7 ponttal a 42 helyezett volt. Most a 2 helyne van 65 ponttal.
Cedric Itten St. Gallen 1879 csapatának legjobb góllövője 16 góllal. Raphael Nuzzolo 11 alkalommal talált a kapuba a Neuchatel Xamax színeiben.

Tipp St. Gallen - Neuchâtel Xamax Svájci Bajnokság július 31. 20:30

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.54