Tenisz Napi Duplázó június 9. Szorzó 2,26 Potenciális nyereség 22*6OO Ft

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a 18bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Tenisz Napi Duplázó június 9. Szorzó 2,26 Potenciális nyereség 22*6OO Ft

Maria Sakkari – Iga Swiatek Tippek június 9. 12:15
Eddig még nem játszottak egymás ellen, most viszont rögtön a Roland Garros elődöntőjéért küzdhetnek meg. Swiatek ellenállhatatlanul menetel a párizsi tornán, hiszen eddig még szettet sem veszített, de Sakkari is csak egy játszmát bukott el…

I. Swiatek eddig maximum 7 játékot engedélyezett ellenfeleinek az idei RG-n (5, 2, 6, 7).
M. Sakkari csupán csak 1 szettet veszített el, ám mind a 4 RG-meccsén megnyerte az 1. játszmát.

Novak Djokovic – Matteo Berrettini június 9. 21:00
M. Berrettininek 3 meccsre volt szüksége ahhoz, hogy a negyeddöntőbe jusson a Garroson, ugyanis az előző körben R. Federer visszalépett. N. Djokovic 3 sima győzelem után L. Musetti ellen megizzadt – az újabb olasz ellenfél ellen még nehezebb dolga lesz?
N. Djokovic első három meccsét simán, egyaránt 3:0-ra nyerte meg az idei Roland Garroson.
A világelső szerb az előző meccsén az első két szettet elbukta, végül L. Musetti 2-2-nél sérülés miatt visszalépett.
M. Berrettini eddigi három találkozóján mindössze egy szettet veszített el, az első játszmát mindig megnyerte.
Eddig mindössze egyszer találkoztak, 2019-ben Londonban 2-0-ra N. Djokovic győzött.

Tenisz Napi Duplázó június 9. Szorzó 2,26 Potenciális nyereség 22*6OO Ft

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek