Tenerife - Málaga Tippmix Tippek - szeptember 19. 21:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Tenerife - Málaga Tippmix Tippek - szeptember 19. 21:00

NEM RAJTOLTAK JÓL

Mindkét csapat egy sikerrel áll a spanyol 2. ligában, a Tenerifének ehhez 1 iksz és 3 vereség társul, míg a vendégek négyszer kikaptak. Az elmúlt szezonban mindkét találkozójukat a Malaga nyerte – most is sikerül javítaniuk a rossz szezonkezdet után?

A Tenerife utolsó három bajnokiján csak az egyik fél talált be (0-2, 1-0, 0-1).

A Tenerife két hazai ligameccsén veretlen, és ezeken megszerezte a találkozó első gólját.

A Malaga utolsó két bajnokiján egygólos különbséggel kapott ki.

Utolsó két egymás elleni ligameccsüket a Malaga kapott gól nélkül nyerte meg.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek