Szombati sportkínálat – erre fogadhatsz az Unibeten

A sportfogadók számára ínséges idők járnak, mióta egyre több sporteseményt függesztenek fel. Összegyűjtöttük nektek azokat a sportokat, amikre még fogadhatsz!

Az elmúlt hetekben alaposan átrendeződött a sportnaptár, de szerencsére mindez a virtuális sportok világára semmilyen hatással nem volt. Éppen ezért 3,2 millió Ft összdíjazású virtuális sportfogadás bajnokságot indítottunk.

Ha még nem próbáltad ki a virtuális sportokat, akkor ez a lehető legjobb alkalom: labdarúgás, kosárlabda, lóverseny, tenisz, illetve agárverseny között válogathatsz. Minden héten megtartjuk a virtuális sportfogadás bajnokságot, szombattól péntekig. Így egy egész heted van arra, hogy minél magasabbra juss a ranglistán a nyertes fogadásaiddal.

Az első helyezett jutalma 960 ezer Ft, iratkozz fel, kezdj játszani és vidd haza te!

Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban részesüls

E-Sport

CS:GO (ESL ANZ Bajnokság)

CS:GO nyereménysorsolás – 3 millió Ft

Tarts velünk az ESL Pro League Season 11 alatt, ugyanis a CS:GO torna során 3 millió Ft összdíjazású nyereménysorsolást tartunk. Fogadj legalább 1500 Ft értékben az eseményre és egy sorsjegyet kapsz!

A streamünkön keresztül élőben nézheted az izgalmas csatákat, melyek során többek közt az Astralis, Team Liquid, az Evil Geniuses, Na’Vi, illetve a Mousesports küzd majd a végső győzelemért.

Ne feledd azt sem, hogy minden fogadásod után sorsjegyet kapsz, azaz minél többet fogadsz, annál nagyobb eséllyel mosolyog rád a szerencse a sorsoláson. Tíz nyertest sorsolunk, akik fejenként 320 ezer Ft extra nyereményént vághatnak zsebre – legyél te is köztük!

Így működik:

1. A részvételhez nem szükséges feliratkozni.

2. Fogadj legalább 1500 Ft értékben az ESL Pro League Season 11 eseményre 2020. március 16. és április 4.  között, hogy sorsjegyet kapj.

3.  Vágd zsebre a magad részét a 3 millió forintos nyereményalapból.

TIPPEK

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Powered by Live Score & Live Score App