Southampton - Newcastle Tippek (Angol Liga-kupa) január 24. 21:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Southampton - Newcastle Tippek január 24. 21:00

A Southampton – Newcastle párharc első találkozójára kedd este kerül sor a St. Mary’s-ben. A két csapat találkozott már itt a szezonban, a bajnokságban lejátszott találkozójuk novemberben 4-1-es vendéggyőzelemmel zárult. Ez a vereség a Szenteket közel négy évig irányító Ralph Hasenhüttl állásába került, és bár a ligában Nathan Jones vezetésével is bukdácsol a Southampton, de a kupatalálkozóit (FA Kupa és liga-kupa) kivétel nélkül megnyerte a walesi szakemberrel (2-1 a Lincoln, 2-1 a Crystal Palace, és 2-0 a Manchester City ellen), kétszer is hátrányból fordítva. A liga-kupa elődöntőjébe épp az egyik favorit – Manchester City – legyőzésével került a gárda.

A két csapat az elmúlt két évben rendre sokgólos találkozókat játszott egymással. Utolsó négy összecsapásukon mindig született legalább három gól, és mindig be tudott találni mindkét csapat. Ezen a négy mérkőzésen háromszor a Newcastle szerezte az első gólt.

FOGADÓIRODÁK

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ 1.88

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek