Southampton - Arsenal Tippmix Tippek - 2021. január 26. 21:15

Southampton – Arsenal Tippmix Tippek – 2021. január 26. 21:15
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Southampton - Arsenal Tippmix Tippek - 2021. január 26. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Arsenal csapatának kedvez (12:8).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Southampton stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Arsenal csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Southampton négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Arsenal ötször nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Arsenal az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Southampton 5 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Arsenal pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Southampton jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Southampton olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Liverpool, az Everton vagy a Newcastle United. Az Arsenal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Rapid Wien vagy a Molde. Az Arsenal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Southampton olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brentford, a Tottenham vagy a Manchester City. Az Arsenal gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Everton, a Tottenham vagy a Liverpool. Az Arsenal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Southampton - Arsenal Tippmix Tippek - 2021. január 26. 21:15

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.73