Smolevichi vs Vitebsk Tippek – április 5. 15:00

Smolevichi vs Vitebsk Tippek - április 5. 15:00

Smolevichi vs Vitebsk Tippek – április 5. 15:00 – Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 20.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Smolevichi vs Vitebsk Tippek - Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Vitebsk csapatának kedvez (6:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Vitebsk stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Vitebsk csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Vitebsk háromszor nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Smolevichi-STI háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Vitebsk sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Fehérorosz Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Vitebsk 1 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Smolevichi-STI pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Vitebsk jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Vitebsk olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Gorodeya, az Isloch vagy a Dnepr Smolensk. A Smolevichi-STI pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Vitebsk, az Isloch vagy az Energetik-BGU Minsk. A Smolevichi-STI erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Vitebsk olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Smolevichi-STI, a Desna vagy a Slavia Mozyr. A Smolevichi-STI gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Volna, az Isloch vagy a Slutsk. A Vitebsk csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Smolevichi vs Vitebsk Tippek - április 5. 15:00

Alatt 2,5

@ 1.41

Smolevichi vs Vitebsk Tippek FREE BET

Powered by Live Score & Live Score App