Skócia - Ukrajna Tippmix Tippek - szeptember 21. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Skócia - Ukrajna Tippmix Tippek - szeptember 21. 20:45

DUPLÁZNAK

Egy hét leforgása alatt kétszer is összecsapnak az NL B divíziójában. Először szerdán a Hampden Parkban, majd szeptember 27-én Krakkóban. A csoportot Ukrajna vezeti 7 ponttal, mögötte a skótok állnak 6 egységgel. Helyet cserélnek?

A vb-playoffon is összekerültek, akkor Ukrajna örülhetett, mely 3-1-re nyert a Hampden Parkban.

Azon a találkozón mindkét félidőt behúzták a vendégek: 1-0, 2-1.

Ukrajna utolsó 15 találkozója közül csak egyetlen egyet veszített el (7-7-1), igaz az pont a Wales elleni vb-részvételről döntő ütközet volt (0-1).

Skócia utolsó 5 mérkőzése közül 4-en is legalább 3 találat született: 2-2, 1-3, 2-0, 0-3, 4-1.

FOGADÓIRODÁK

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ 2.04

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek