Skócia - Csehország Tippmix Tippek - június 14. 15:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Skócia - Csehország Tippmix Tippek - június 14. 15:00

GYŐZELEMMEL TÉRNEK VISSZA?

25 év után játszhat újra Eb-mérkőzést a skót válogatott, ráadásul társrendezőként szerepel a tornán. A csehekkel tavaly októberben találkoztak legutóbb, ugyancsak a Hampden Parkban, és 1-0-s győzelmet arattak – most is nyerni tudnak?

A két csapat utolsó 3 egymás elleni mérkőzését a skótok nyerték meg, és minden alkalommal egygólos sikert arattak (1-0, 2-1, 1-0).

Az említett 3 egymás elleni meccsen mindig az első félidőben született több gól.

Skócia a legutóbbi 5 Hampden Parkban játszott tétmérkőzésén 4-szer nem kapott gólt.

A cseh válogatott 24 mérkőzés óta nem játszott döntetlent otthonától távol.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek