Shakhter Soligorsk vs Neman Grodno Tippek – 2020. április 4. 14:30

Shakhter Soligorsk vs Neman Grodno Tippek - 2020. április 4. 14:30

Shakhter Soligorsk vs Neman Grodno Tippek – 2020. április 4. 14:30 – Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Shakhter Soligorsk vs Neman Grodno Tippek - 2020. április 4. 14:30 - Forma

Shakhter Soligorsk vs Neman Grodno Tippek – Forma


A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Shakhter Soligorsk csapatának kedvez (12:5).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a Shakhter Soligorsk stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Shakhter Soligorsk csapatának kedvez (7:2).

Az elmúlt fél évben a Shakhter Soligorsk egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Neman Grodno egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Shakhter Soligorsk sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Fehérorosz Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Shakhter Soligorsk 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Neman Grodno pedig idegenben egyszer nyert és háromszor kapott ki. Tehát a Shakhter Soligorsk jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Shakhter Soligorsk olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Torpedo Zhodino, a Gorodeya vagy a Slavia Mozyr. A Neman Grodno pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Shakhter Soligorsk, a Suduva vagy a Slavia Mozyr. A Neman Grodno erősebb ellenfeleket tudott legyőzni (akik előkelőbb helyen szerepelnek a Focikatalógus All-Time toplistán).
Az elmúlt egy évben a Shakhter Soligorsk olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Neman Grodno vagy a Torpedo Zhodino. A Neman Grodno gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Isloch, a Gorodeya. A Shakhter Soligorsk csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Shakhter Soligorsk vs Neman Grodno Tippek

Shakhter Soligorsk Felett 1,5

@ 1.64

Shakhter Soligorsk vs Neman Grodno Tippek FREE BET

Powered by Live Score & Live Score App