Schalke - RB Leipzig Tippek január 24. 18:30

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Schalke - RB Leipzig Tippek január 24. 18:30

Szép emlékei lehetnek a lipcseiknek az utóbbi három Schalke elleni bajnokiról, hiszen mindháromszor kapott gól nélkül, és nagy különbséggel nyertek (5-0, 4-0, 3-0). A tabellán elfoglalt helyezések alapján most is ők az esélyesek – három ponttal térnek haza?

ᐅ Utolsó négy bajnokiján mindig pontosan egy gólt kapott az RB Leipzig, és ezeken a találkozókon mindig betalált mindkét csapat.

ᐅ A Schalke utolsó 12 tétmérkőzésén mindig az a csapat nyert, amely a találkozó első gólját szerezte. Ezeken a gelsenkircheniek mérlege: 2-0-10.

ᐅ A két csapat utolsó öt egymás elleni bajnokiján négyszer kapott gól nélkül nyert az RB Leipzig.

ᐅ A Schalke az utolsó öt bajnokiján négyszer mindkét félidőben kapott gólt.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek