Real Sociedad – Napoli IngyenTipp – 2020. október 29. 21:00

3 min read

Real Sociedad - Napoli IngyenTipp - 2020. október 29. 21:00

Csütörtökön robog tovább a második számú európai kupasorozat, ahol ezúttal is négy párosítás vettem célkeresztbe.
Az első fordulóban születtek nagy győzelmek, voltak komoly meglepetések, gólgazdag összecsapások és persze a papírforma is jelen volt egyik-másik találkozón.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Real Sociedad - Napoli IngyenTipp - 2020. október 29. 21:00

A két klub első alkalommal fog összecsapni az európai kupaporondon, de míg a hazai pályán lévő spanyolok igazán pozitív előjelekkel várhatják a meccset, addig az olaszok egy meglepő vereség után érkeznek, minden bizonnyal javítási szándékkal. David Silvaék – egy meccsel többet játszva – vezetik a LaLiga tabelláját, és kiváló formának örvendenek, négymeccses győzelmi szériát építettek fel a baszkok. Gennaro Gattuso csapata ezzel szemben, a koronavírus által megtizedelt AZ Alkmaartól is kikapott az első fordulóban, bár a bajnokságban elég jól muzsikálnak, csak az asztalnál eldöntött Juve elleni veresége és a pontlevonás rondít bele a mérlegükbe.

Real Sociedad – Napoli statisztikák

Az elmúlt fél évben a Real Sociedad háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Napoli kétszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Real Sociedad sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Real Sociedad olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Espanyol, a Getafe vagy az Osasuna. A Napoli pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Genoa, a Parma vagy a Hellas Verona. A Real Sociedad erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Real Sociedad olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Granada, a Celta Vigo vagy a Valencia. A Napoli gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Parma, az Atalanta vagy az Inter. A Napoli csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Real Sociedad - Napoli IngyenTipp - 2020. október 29. 21:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.74

Leave a Reply

Your email address will not be published.