Real Madrid – Huesca IngyenTipp – 2020. október 31. 14:00

2 min read

Real Madrid - Huesca IngyenTipp - 2020. október 31. 14:00

Real Madrid – Huesca IngyenTipp – 2020. október 31. 14:00
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 30.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Real Madrid - Huesca IngyenTipp - 2020. október 31. 14:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Real Madrid csapatának kedvez (4:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Real Madrid stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Real Madrid csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a Real Madrid kétszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Huesca egyszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Real Madrid sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Real Madrid 7 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Huesca pedig idegenben háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Real Madrid jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Real Madrid olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Valencia, a Villarreal vagy a Valladolid. A Huesca pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sporting Gijón, a Málaga vagy a Zaragoza. A Real Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Real Madrid olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Cádiz vagy a Shakhtar Donetsk. A Huesca gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Racing Santander, a Deportivo La Coruna. A Huesca csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Real Madrid - Huesca IngyenTipp - 2020. október 31. 14:00

Felett 2,5

@ 1.70

Leave a Reply

Your email address will not be published.