RB Leipzig - Wolfsburg Tippmix Tippek - március 3. 20:45

RB Leipzig – Wolfsburg Tippmix Tippek – március 3. 20:45
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

RB Leipzig - Wolfsburg Tippmix Tippek - március 3. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben kilencszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a RB Leipzig csapatának kedvez (17:7).

Ebből a csapatok ötször játszottak a RB Leipzig stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a RB Leipzig csapatának kedvez (9:3).

Az elmúlt fél évben a RB Leipzig hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Wolfsburg négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a RB Leipzig sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Német Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a RB Leipzig 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Wolfsburg pedig idegenben egyszer nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.
Az elmúlt egy évben a RB Leipzig olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester United, a Paris St. Germain vagy a Bayer Leverkusen. A Wolfsburg pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayer Leverkusen, a Schalke 04 vagy a Mainz. A RB Leipzig erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a RB Leipzig olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Borussia Dortmund vagy a Liverpool. A Wolfsburg gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az AEK Athen, a Borussia Dortmund. A RB Leipzig csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

RB Leipzig - Wolfsburg Tippmix Tippek - március 3. 20:45

Továbbjutó csapat: Leipzig

@ 1.55