Rangers FC – Bayer Leverkusen Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő – 2020. március 12. 21:00

Rangers FC - Bayer Leverkusen Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 21:00

Rangers FC – Bayer Leverkusen Tippek – Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 30.500 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Rangers FC – Bayer Leverkusen Tippek – Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Rangers FC nyolcszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayer Leverkusen négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Rangers FC sikeresebb volt a közelmúltban.
 
Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Rangers FC 3 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bayer Leverkusen pedig idegenben egyszer nyert. Tehát a Rangers FC jobban szerepelt.
 
Rangers az előző mérkőzést az Ross County ellen játszotta (Premiership), az eredmény: 0 – 1 lett (Rangers nyerte a mérkőzést).

Bayer 04 Leverkusen az előző mérkőzést az Eintracht Frankfurt ellen játszotta (Bundesliga), az eredmény: 4 – 0 lett (Bayer 04 Leverkusen nyerte a mérkőzést).
 
Az elmúlt egy évben a Rangers FC olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Porto, a Braga vagy a Feyenoord. A Bayer Leverkusen pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayern München, a FC Porto vagy a Wolfsburg. A Bayer Leverkusen erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
 

Az elmúlt egy évben a Rangers FC olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Hamilton vagy a Celtic. A Bayer Leverkusen gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hoffenheim, az 1. FC Köln. A Bayer Leverkusen csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.
 
 Leverkusen nem vesztett mérkőzést az utolsó 9 mérkőzésén.

Rangers FC - Bayer Leverkusen Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 21:00

Igen Mindkét csapat gólt szerez

@ 1.67

Rangers FC - Bayer Leverkusen Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 21:00