R. Gasquet - D. Thiem Tippmix Tippek - szeptember 21. 18:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

R. Gasquet - D. Thiem Tippmix Tippek - szeptember 21. 18:00

AZ ELMÚLT HETE JÓL SIKERÜLT

R. Gasquet a US Openen két meccset nyert, majd Nadal ellen búcsúzott, aztán a Davis Kupában két sikerrel újra bizonyított. D. Thiem a US Openen rögtön kiesett, ám legutóbb Rennes-ben egészen a döntőig menetelt – az osztráknak újfent jó hete lesz?

R. Gasquet utolsó öt meccséből négyet megnyert, a négy siker alkalmával egyaránt behúzta az első játszmát.

R. Gasquet utoljára a 2019-es tornán indult Metzben, akkor a második körben kiesett, és mindkét találkozója 2-1-es eredménnyel zárult.

D. Thiem Rennes-ben négy mérkőzést nyert, ezeken mindig sikerrel vette a 2. játszmát.

A két játékos eddig háromszor találkozott, kétszer a francia nyert, egyszer Dominic Thiem. Mindhárom találkozójuk két nyertes szettig ment, és csak egyszer kellett három szetten át küzdeniük, akkor Gasquet győzött.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek